SEO tekster - online markedsføring med succes

Mangler du tekster til din hjemmeside, der indeholder alle de rigtige søgeord? Ønsker du alle fordelene ved en søgemaskineoptimeret tekst? Har du det mål at optimere din online markedsføring?

Det er vigtigt for søgemaskineoptimeringen af din hjemmeside, at dine webtekster indeholder de relevante søgeord for dine produkter, den rette mængde af søgeord, og at søgeordene har den rigtige placering i teksten i forhold til søgemaskinerne. Til det formål har du brug for en SEO-tekst. 

Søgemaskineoptimerede tekster

Vi kan skrive søgemaskineoptimeret tekst, der har den rette tæthed (density) af søgeord, så der er nok af dem, men heller ikke er for mange. Faren kan nemlig være, at Google opfatter det som snyd, hvis man skriver søgeordene alt for mange gange, så det er med at finde en balance. Det kan vi!

Derudover kan vi give søgeordene den rette placering (prominence) i teksten, så de af Google vil blive betragtet som vigtige ord.

Du kan også få flere søgeord, end du først har tænkt. Vi kan nemlig analysere dit marked og dine konkurrenters hjemmesider for de søgeord, der er relevante for din markedsføringsmæssige situation, så du får den optimale SEO-tekst for din placering i søgemaskinerne.

Tekster med søgeordssætninger

Ikke blot søgeordene er vigtige, men i høj grad også søgesætningerne. I dag søges der mere og mere på specifikke udtryk og sætninger, og derfor skal man ikke blot have selve søgeordet med i sine overvejelser, når man fremstiller en tekst, men også de udtryk og sætninger, der kan være relevante for søgningerne. Det tager vi med i vores udarbejdelse af teksten.

Lange SEO-tekster

Tekstmængden har også betydning. Google antager ofte, at lange tekster er langt mere relevante end korte (og der er mere plads til søgeordene). Dermed ikke være sagt, at siden skal indeholde flere tusinde ord. Det er som regel ikke nødvendigt. Igen er balancen vigtig.

Søgemaskineoptimerede tekster skal være læseværdige

Det kan ikke nytte noget, at man først og fremmest skriver tekster til søgemaskinerne. Hvis man vil have succes med sin online markedsføring, skal man primært skrive tekster til brugerne, sekundært til søgemaskinerne. Som det gælder med et uheldigt webdesign, gælder det også med en ulæselig, søgemaskineoptimeret tekst: Den besøgende forlader hjemmesiden igen, lige så hurtigt som han fandt den. Det kommer der ikke mange kunder ud af.

Kunsten er at skrive en læseværdig søgemaskineoptimeret tekst. Sådan får du flere kunder igennem din hjemmeside.

Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.   for flere oplysninger om, hvordan du kan få søgemaskineoptimerede tekster.