Korrekturlæsning

Korrekturlæsning er ikke blot at rette stavefejl og slåfejl. Det er meget mere, og derfor er det en fordel, hvis man har et indgående kendskab til, hvordan tekster, sætninger mv. er bygget op, samt hvilke grammatiske regler, der gælder i specielle sætningskonstruktioner. Gode eksempler på, hvad man kan blive i tvivl om, når det gælder udarbejdelsen af tekster, findes f.eks. under "Ofte stillede spørgsmål" på Dansk Sprognævns hjemmeside. Det er i forbindelse med den slags tvivlsspørgsmål, at vores kompetencer inden for korrekturlæsning bliver særdeles nyttige.

Viden om sprog og mange års erfaring med korrekturlæsning

Vi har en omfattende viden om dansk sprog, hvilket kombineret med flere års erfaring med korrekturlæsning gør os til et af de bedste bud, hvis du ønsker en professionel gennemgang af din tekst.

Pointe tilbyder korrekturlæsning af danske tekster i magasiner, rapporter, brochurer, kataloger, artikler mv. Vi retter stavefejl og grammatiske fejl. Vi retter også tegnsætningen; dvs. kommaer, punktummer mv.

Den bedste korrekturlæsning


Vi ønsker at give vores kunder det bedste produkt inden for korrekturlæsning. Derfor går vi ikke på kompromis med kvaliteten i vores arbejde på at gøre teksten perfekt. Bl.a. har vi to korrekturlæsere på alle tekster. Det finder du ikke mange andre steder, og det er det, vi kalder kompromisløs korrekturlæsning.


Priser på korrekturlæsning (små opgaver)

 

Korrekturlæsning i Word pr. ord kr.  0,49
Korrekturlæsning i PDF pr. ord kr.  0,59
Korrekturlæsning i InDesign pr. ord kr.  0,59
Korrekturlæsning af websider pr. ord kr.  0,59

 

Alle priser er ekskl. moms. Mindstepris pr. opgave kr. 300,00 ekskl. moms.

Bemærk: På større opgaver kan vi altid give en bedre pris. Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. .

Tekster indleveret i digital form - Word, PDF eller InDesign

På Word-filer anvendes Words korrekturprogram. Teksten leveres derefter tilbage i to digitale udgaver: Én, som er rettet, og som umiddelbart kan anvendes, samt én, hvoraf rettelserne fremgår.

Tekster, der sendes til os i PDF, kan redigeres med Adobe Acrobats "Text Edits Tool".

I InDesign kan vi skrive rettelser direkte ind.

Korrektur af webtekst

Vi retter gerne direkte i HTML eller CMS.