Lækkert, kundeorienteret webdesign
Se eksempler på webdesign! bh-hotelservice_smaa michaelkold_smaa

Kreativt webdesign, der skaber kunder og understøtter jeres forretning, er en selvfølge for os.

Først og fremmest skal jeres webdesign være udformet, så det tiltrækker og skaber flere kunder end jeres konkurrenters hjemmesider. Med andre ord er jeres hjemmesides design en meget væsentlig faktor i jeres markedsføring og salg.

Se eksempler på webdesign fra Pointe her!

Plan

Udarbejdelse af webdesign

Hos Pointe arbejder vi efter følgende plan, når vi fremstiller websites:

  1. Vi sætter os grundigt ind i jeres branche, hvem jeres målgruppe er, hvad I kan tilbyde denne målgruppe, og hvad jeres virksomhed i øvrigt står for. Er der f.eks. særlige forhold, der adskiller jer fra konkurrenterne, som vi skal fremhæve i designet?
  2. Vi spørger også til, om I har særlige ønsker til designet, og aftaler, hvordan vi rent visuelt kan udtrykke jeres firmaprofil igennem hjemmesidens udseende. Har I i forvejen fået udarbejdet en visuel identitet hos et reklamebureau eller lignende, tager vi naturligvis udgangspunkt i den, når vi udformer jeres webdesign.
  3. Dernæst udarbejder vi et webdesign som en billedfil. Med andre ord får I et "still-billede" af jeres hjemmeside, inden vi går i gang med programmeringen. I denne fase arbejder vi meget med brugervenligheden - den er en stor del af kundeorienteret webdesign. Kunderne forlader nemlig hurtigt et website igen, som er umuligt at finde rundt på.
  4. Der er næsten altid smårettelser til det allerførste webdesign.
  5. Når designet er godkendt, lægger vi det i et CMS, og hjemmesiden er færdig (i de allerfleste tilfælde vælges der et CMS til hjemmesiden, så I selv kan opdatere tekst, billeder mv.).

SEO

Søgemaskineoptimeret webdesign

De CMS'er vi anvender, er nogle af de bedste på markedet til søgemaskineoptimering, så jeres website kan søgemaskineoptimeres i større eller mindre grad afhængigt af behov.

Dialog

Webdesign der går i dialog med brugeren

Når jeres hjemmeside igennem sit webdesign fortæller, hvem I er, går den i dialog med de besøgende. Til vores CMS'er kan I desuden få komponenter, der skaber endnu større opmærksomhed og dynamik på jeres hjemmeside, f.eks. nyhedsbrevstilmelding, galleri, forum, gæstebog og meget, meget mere.

Redesign

Redesign af hjemmeside

Vi kan både fremstille et helt nyt webdesign og redesigne, optimere samt redigere et eksisterende website.

Flash

Webdesign med flash

Flash kan integreres i jeres webdesign med en diskret virkning, der skaber lige det ekstra, der skal til, for at den besøgende ikke forlader dit website - eller flash kan bruges som stærkt iøjnefaldende designelement, der hvor produktet kræver det.

Vi kan designe og levere begge dele. Se mere om flash her.

Priser

Priser på webdesign

Vi vil være konkurrencedygtige på både pris og kvalitet. Hos os får du så godt et tilbud, at du ikke behøver at spørge andre steder. Kontakt os på tlf.  87 99 00 09. Det er helt uforpligtende.


Kontakt en af vores konsulenter på tlf. 87 99 00 09