Mobile applikationer giver loyale kunder

Lad dine kunder tage dit varekatalog, forhandlerliste eller dine produktmanualer med i deres iPhone, iPad eller smartphone. Så har de hele tiden din virksomhed ved hånden.

Apps er sagen lige nu, og selv om der findes tusindvis af apps, er der stadigvæk masser af plads til nye. Så vær med helt fremme, og lad os udvikle din nye app eller dit mobile website. Vi rådgiver desuden gerne om mulighederne inden for de nye salgskanaler.

Kontakt os for pris - det er billigere, end du tror!

Fordele

Fordele ved mobile apps 

  • nærmere kommer du ikke kunden = stor kundeloyalitet
  • bedre visuel brugeroplevelse end websites
  • generelt bedre ROI end ved mange andre salgskanaler
  • udgivelse af en app kan bruges i din øvrige markedsføring, da det sender signal om, at virksomheden er med helt fremme

Kom godt i gang

Sådan får du en mobil applikation

Med udgangspunkt i følgende plan arbejder vi sammen med dig:

  1. Vi rådgiver dig omkring anvendelse af apps. Er din idé velegnet til mobile applikationer, eller er det bedre og mere økonomisk med et mobilt website?
  2. Når alting er afklaret går vi i gang. I første omgang udarbejder vi designudkast, funktionsbeskrivelser og wireframes, der sikrer god navigationsstruktur og færrest mulige klik.
  3. Så programmerer og tester vi.
  4. App'en afleveres til gennemsyn og test hos dig. 
  5. Efter eventuelle rettelser skal app'en nu lanceres på de forskellige app-markets og andre relevante steder.

Forskellige typer apps

Mobile websites eller mobile applikationer

Der er forskel på mobile websites og mobile applikationer. Den kan sagtens være, at det slet ikke er en app, du har brug for, men snarere et mobilt website. Vi kan rådgive dig om, hvad der er mest relevant for dig.

Man kan groft dele apps op i to typer: Enten er de relevante, eller også er de "sjove". Det kan være den relevante forhandlerliste til kunderne, eller det sjove julespil, som din virksomhed udgiver til jul hvert år, og hvis reklamemæssige værdi er branding af virksomheden.


Kontakt en af vores konsulenter på tlf. 87 99 00 09