Magento webshop - online shop til seriøs e-handel

Giv dine kunder en oplevelse, der får dem til at handle. Både nu og i næste uge, næste måned, år....

Vælger du fremtidens webshop, Magento, er det slut med begrænsninger. Dine kunder vil elske de muligheder, som en Magento webshop giver.

Og det vil du også. Du sparer masser af arbejde ved hjælp af de integrationsmuligheder, vi kan tilbyde til Magento. Med en totalintegration til dit lager- og økonomisystem er din arbejdsindsats minimal.

Se vores Magento-referencer her!

Få alle fordelene ved at bruge et professionelt Magento-bureau. Vi er altid konkurrencedygtige på både pris og kvalitet.


Fordele

Nogle af Magentos fordele

 • open source (dvs. ingen månedlige licenser)
 • skalerbart, kan anvendes til både små og store, specialtilpassede e-handelsløsninger
 • nemt at tilføje ekstra funktionalitet
 • bedste webshop til søgemaskineoptimering
 • mulighed for flere shops i samme shop samt flere sprog
 • lagerstyring
 • funktioner som eksempelvis sammenlign produkter, relaterede  produkter mv.
 • dansksproget administration

Kom godt i gang

Sådan kommer du i gang med en Magento webshop

Med udgangspunkt i følgende plan arbejder vi sammen med dig:

 1. Vi sætter os grundigt ind i branchen, hvem kunderne er, hvilke produkter webshoppen skal sælge, og hvad webshoppen i øvrigt skal stå for. Er der f.eks. særlige forhold, der adskiller den fra konkurrerende webshops, som skal fremhæves?
 2. Vi spørger også til, om du har særlige ønsker til designet. Har du i forvejen fået udarbejdet en visuel identitet hos et reklamebureau eller lignende, tager vi naturligvis udgangspunkt i den, når vi udformer webshoppens design.
 3. Dernæst udarbejder vi et webdesign som en billedfil. Med andre ord får du et "still-billede" af din webshop, inden vi går i gang med programmeringen. Hele tiden arbejder vi frem mod et kundeorienteret webdesign.
 4. Der er næsten altid smårettelser til det allerførste webdesign.
 5. Når designet er godkendt, lægger vi det i webshoppen.
 6. Herefter tilkobler vi evt. betalingsmodul, så du kan modtage kortbetaling (vi guider dig gerne igennem de forskellige instanser, der skal involveres, når du ønsker kortbetaling i din webshop).
 7. Vi lægger de første varer i webshoppen og hjælper dig i gang med et mini-kursus i, hvordan du selv lægger nye varer i webshoppen.
 8. Evt. søgemaskineoptimering - Magento er i sin grundopsætning meget søgemaskinevenlig.
 9. Webshoppen er klar til at modtage de første kunder.

 

Specifikationer

De vigtigste funktioner:

Brugerroller/brugerrettigheder
Kundegrupper
Kundekonti
Relaterede produkter
Krydssalg, mersalg, opsalg
Produktsammenligning
Lagerstyring
Rabatter og prisregler
Salgsrapporter samt mange andre rapporter
Flere shops i én (store fronts)
Flere sprog, flere valutaer og flere momssatser
Meget søgemaskinevenlig
Metatags på alle produkter og søgemaskineoptimerede URL'er
Nem integration af Googles webmasterværtøjer
Forskellige fragtformer og betalingsformer
Fragttabeller
Integration til betalingskort

Gode råd

Kortbetaling i Magento webshoppen

De fleste webshops tager imod Dankort og Visa. Faktisk vil vi ikke råde nogen til at etablere en webshop, hvis ikke man ønsker en eller anden form for kort-betaling. De fleste kunder har ikke tillid til webshoppen, hvis f.eks. betalingen er bankoverførsel e.l. Kortbetaling er nemlig en langt mere sikker betalingsform, hvad angår e-handel, og det ved de fleste kunder godt.

Søgemaskineoptimeret webshop

Vi vil råde dig til at få søgemaskineoptimeret din webshop. Det er ikke dyrt, og det er specielt ikke dyrt, når man tænker på, hvad du vil få ud af det. Din forøgede omsætning har hurtigt tjent udgiften ind igen. Som minimum kan du selv gøre rigtig meget for at søgemaskineoptimere din Magento webshop - grundlaget er til stede, så det er ikke svært.

E-handelssporing

For at se præcis, hvad der solgt for, i forhold til hvad du har investeret i eksempelvis online annoncering, kan du opsætte Google Analytics' e-handelssporing i din webshop. Af e-handelssporingen vil fremgå din fortjeneste på dine produkter i forhold til din investering i annoncer. Med andre ord får du øjeblikkeligt syn for sagen og kan hele tiden følge med i, hvordan handelen går. 

Referencer

Magento webshop med kundeorienteret webdesign

Du kan få præcis det webdesign, du ønsker til din Magento webshop. E-handel drejer sig ikke blot om at have det største sortiment eller det bedste tilbud. Det handler i lige så høj grad om rammerne om dine produkter. Vi kan designe de mest optimale rammer for din e-handel.

Se eksempler på webshop, der sælger!

Priser

Priser - Magento webshops

Prismæssigt ligger en Magento typisk fra den helt enkle løsning til kr. 5.000 til mere avancerede løsninger op til kr. 60.000 - 70.000, eller endda i sjældne tilfælde mere. Vi kan give dig det bedste tilbud, for vi vil være konkurrencedygtige på både pris og kvalitet. Kontakt os på tlf. 87 99 00 09. Det er helt uforpligtende.

Og husk, at Magento er open source og derfor helt uden dyre månedlige licenser. De faste løbende udgifter er kun hosting og betalingsgateway.


Kontakt vores konsulenter på tlf. 87 99 00 09