Poul Erik Jensen

Som webmaster for både mit firma og flere foreninger, havde jeg siddet et par måneder og arbejdet med Joomla som jeg var blevet anbefalet flere steder fra, som et rigtig godt cms system.

Jeg følte dog den var lidt ”langhåret” og brugte utroligt meget tid og spildte kræfter.
Ved at søge på ”joomla kursus” fandt jeg Pointe og deres kursus tilbud, og det så ud til at være lige det jeg havde brug for.

Jeg tilmeldte mig og deltog i kurset, og det har jeg bestemt ikke fortrudt siden.

Kurset startede helt fra Adam og Eva, og selvom jeg havde arbejdet med Joomla og havde installeret det flere gange på forskellige servere, så lærte jeg nogle helt grundlæggende ting i forbindelse med installationen som sikrede at programmet kunne udnytte alle funktionerne.

I kurset var der masser at udfordringer, både for dem der som jeg, havde arbejdet lidt med programmet før, og for helt nye som aldrig havde set det før.
Vi kunne hver især arbejde med det vi skulle bruge fremadrettet, og ikke bare en ”standart” webside.

Underviseren var god til at komme rundt og hjælpe, hvilket der blev sikret at der var tid til, idet holdene ikke var alt for store. Jeg havde klart den opfattelse at det var undervisningen og det at folk lærte noget der var i højsædet, og ikke kun et spørgsmål om profit.

Jeg kan til enhver tid anbefale kurset.


Poul Erik Jensen, kørelærer.
www.teori-cafeen.dk

Se flere udtalelser.

Tilbage til Joomla-kursus.