Få det bedste med Joomla! CMS og minimer samtidig dine løbende omkostninger

Joomla! er et open source-CMS. Det betyder bl.a., at du slipper for dyre månedlige licenser.

Det betyder også, at du får verdens mest fleksible CMS. Vi har endnu aldrig været ude for et ønske fra en kunde, som vi ikke kunne opfylde med Joomla - og altid mere økonomisk end, hvis der var valgt et andet CMS.

Lad os udarbejde din næste webløsning. Vi er konkurrencedygtige på både pris og kvalitet.

Se vores referencer på Joomla!  Andre store webløsninger i Joomla! ud over dem, som vi har udarbejdet: Arriva, Viasat, Statens Luftfartsvæsen og TV3.

Joomlas store fordele:

  • Brugervenligt - nem vedligeholdelse fra enhver PC hvor som helst
  • Dansk sprog
  • God håndtering af billeder, film, pdf-filer mv.
  • Dansk manual medfølger
  • Følgende er inkluderet i standard-løsningen: nyhedsmodul, søgefunktion, brugerlogin, kontaktformular, printfunktion, pdf-funktion, tip-en-ven og meget, meget mere
  • Joomla! kan desuden udvides med galleri, slideshow, nyhedsbrevstilmelding, blog m.v. Der findes over 4.000 forskellige udvidelser til Joomla!.
  • Nem søgemaskineoptimering

jomla_logo

Pointe har udarbejdet over 150 Joomla-løsninger

Vi har erfaringen med Joomla! CMS, som flere gange er blevet kåret til verdens bedste Open Source CMS. Pointe har udarbejdet over 150 webløsninger i Joomla, herunder naturligvis vores egen hjemmeside. Derudover har vi fungeret som konsulenter på nær ved 150 også. Derfor tillader vi os at kalde os Danmarks største og førende Joomla-bureau.

Priser på udarbejdelse af webløsning i Joomla CMS

Vi vil være konkurrencedygtige på både pris og kvalitet. Hos os får du så godt et tilbud, at du ikke behøver at spørge andre steder. Og husk, at Joomla er open source og derfor helt uden dyre månedlige licenser. De faste løbende udgifter er kun hosting.

Kontakt os på tlf. 87 99 00 09. Det er helt uforpligtende.