GIMP kursus

Kursus i GIMP - professionel billedbehandling i et gratis program

GIMP-kurset giver bl.a.  webmastere, webdesignere, informationsmedarbejdere og  grafikere nyttige og brugbare værktøjer og teknikker til billedbehandling i GIMP.

Du kan vælge imellem 1 dags holdundervisning eller 1 dags intensiv eneundervisning.

GIMP er et gratis men professionelt program til billedbehandling  og et godt alternativ til Photoshop.

Mange har brug for billedbehandling i deres hverdag, og rigtig mange bruger  Adobe Photoshop. Photoshop overgås næppe af andre programmer, hvilket desværre afspejles i prisen på programmet på over kr. 10.000,- som fuld pakke eller løbende månedlige udgifter i abonnementer.

Der findes et gratis alternativ, GIMP. Programmet er så professionelt, at selv trænede grafikere kan udføre de ønskede opgaver i GIMP.

På holdene er der maksimum 4-6 kursister, så du kan altid få hjælp

Vi lægger vægt på, at kurset skal være så tæt på din hverdag som mulig. De små hold sikrer, at vi kan undervise dér, hvor det giver mest værdi for kursisterne. Arbejder du f.eks. meget med hjemmesider og webshops, vil vi lægge vægt på kombinationen af billedbehandling og web.

Bog om GIMP på dansk

Makerslearning anvender dansk kursusmateriale.

Prøv GIMP-bogen gratis. Vores undervisningsmateriale er udgivet som en e-bog hos forlaget Systime, og bogens eksempler vises som nævnt både som tekst og video. Du kan få adgang til at se materialet og prøve det gratis i en periode her: http://grafisk.systime.dk/ og med video: http://grafisk.systime.dk/index.php?id=222

Underviser Kenn L. Hansen underviser på dansk og har +10 års erfaring som grafiker. Stor erfaring med forskellige grafiske værktøjer, med speciel fokus på GIMP, Adobe Photoshop og Adobe InDesign og Adobe Illustrator. Kenn, har også meget stor erfaring som projektleder i grafiske projekter, hvilket kan mærkes som kursusdeltager.

Målgruppe:

Alle, der arbejder med billedbehandling.  Der kræves ingen særlige tekniske forudsætninger for at kunne deltage i kurset.  Kursusindhold:

  • Eventuel installation af GIMP. Hvis du medbringer din egen computer, hjælper vi dig med installationen.
  • Introduktion til professionel billedbehandling
  • Introduktion til brug af billedformater til papir og til web
  • Grundlæggende funktioner i GIMP
  • Arbejde med lag
  • Metoder til fritlægning af billeder
  • Reparation af billeder
  • Videregående billedbehandling: F.eks. Puslespilseffekt, gif-animationer, tegning med GIMP.

Praktiske oplysninger:

På holdene er der én instruktør pr. 4-6 kursister, så der er god tid til den enkelte kursist. Vælger du eneundervisning, har du en instruktør for dig selv en hel dag. 

Med kurset følger 1,5 times gratis support. Supportafdelingen kan kontaktes via kundecenteret

Kontakt os på Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. for at få tilsendt kursusplan med yderligere information om kursets indhold. Det er ganske uforpligtende!

Varighed:1 dags holdundervisning eller 1 dags eneundervisning kl. 9.00 – 16.00.

Priser:

Normalpris holdundervisning: pr. person kr. 5.300,- ekskl. moms

Rabatpris holdundervisning: pr. person kr. 3.500,- ekskl. moms ved tilmelding senest 1 uge inden kursusstart

Eneundervisning 1 dag: kr. 4.000,- ekskl. moms. Eneundervisning afholdes kun i Randers Priserne er inkl. forplejning og kursusmateriale.

Tilmelding på Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. '; document.write( '' ); document.write( addy_text67327 ); document.write( '<\/a>' ); //--> Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.  eller køb dig adgang direkte her.

Eneundervisning: Kontakt os på tlf. 87990009 eller på Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. for at aftale dato for dit GIMP kursus.

Download GIMP fra GIMPS officielle hjemmeside www.gimp.org.

Bemærk: Der findes en 64-bit beta version af GIMP. Hvis du vil have en 64 bit version, så besøg http://gimp-win.sourceforge.net/stable.html