Flash er flot!

Det er en stor misforståelse, at flash altid er lig med masser af dynamik og kraftige visuelle effekter. Det er flash også, men ikke kun. Flash kan bruges på mange måder. Flash kan være lige præcis den lille detalje, der gør, at hjemmesidens besøgende bliver der et par ekstra sekunder - nok til at opfange dit budskab og give den besøgende lyst til at henvende sig til din virksomhed.

Hele hjemmesider i flash

Man kan fremstille hele hjemmesider i flash, hvor alle elementer er dynamiske og indarbejdet i den samme flash-fil. Fordelen ved en hjemmeside helt i flash, er, at stort set alt kan lade sig gøre, hvad angår visuelle effekter, lyd mv. Designet er ikke begrænset af html-koder og lignende.

Ulempen er, at hele flash-sider er sværere at søgemaskineoptimere. Sværere, men ikke umulige. Du skal dog regne med et større budget til søgemaskineoptimering af en flash-side end til en ordinær hjemmeside.

Elementer i flash

Man kan undgå problematikken omkring søgemaskineoptimeringen, hvis man vælger kun at bruge delelementer af flash på sin hjemmeside. Det kan naturligvis både være elementer med en diskret virkning og animationer med "højtråbende" effekter - også lyd.

Del-elementer i flash er også en rigtig god løsning, hvis man selv opdaterer sin hjemmeside igennem et CMS og måske har dynamiske komponenter som f.eks. forum, nyhedsbrevstilmelding osv på sin hjemmeside. Her fylder flash kun en del af hjemmesiden, og resten kan opdateres og søgemaskineoptimeres igennem CMS'et (i de CMS'er, som vi leverer, er der ofte installeret søgemaskineoptimeringskomponenter, som man kan bruge til søgemaskineoptimering).

Bannerreklamer

I bannerreklamer bruges der ofte flash-animationer. Her er der begrænset plads at gøre godt med, men med flash har man mulighed for at udnytte pladsen optimalt, så budskabet kan blive afleveret - og endda i en pæn indpakning. Noget af det flotteste og mest kunstneriske design er ofte at finde i internettets reklamebannere.

Du kan få lige den flash, som du har brug for

Pointe kan både levere hele hjemmesider i flash, del-elementer af flash samt reklamebannere.

Eksempler på flash fra Pointe er:

www.alcologic.dk (del-element)
www.cafe-k-randers.dk (hel flash-side)

Og så naturligvis vores eget topbanner.