Selvkørende webshop - uden bøvl

Det er en velkendt sandhed, at e-handel bliver mere og mere udbredt. Mange fysiske butikker supplerer deres forretning med en online-salgskanal - og får i den forbindelse en overraskelse: Der er masser af arbejde med en webshop.

Læs mere…
 
Hvad er en landingsside?

De kunder, der kommer ind på din hjemmeside, lander ikke kun på forsiden, men kan lande på alle dine sider som den første side, alt afhængigt af hvilket link, de har klikket på.

Læs mere…
 
Brugervenlighed - hvorfor det er vigtigt!

Hvorfor er det vigtigt at hjemmesiden er brugervenlig? Forskning viser, at internettets brugere er blevet mere kræsne og selviske.  Brugerne er blevet mere målrettede og ønsker at finde frem til den relevante information hurtigst muligt. Derfor er det ikke nok, at du sørger for at søgemaskineoptimere din hjemmeside. Finder brugeren ikke den ønskede information inden for kort tid, så søger han videre et andet sted - måske hos din konkurrent!

Læs mere…
 
Hvad er Joomla! CMS?

Pointes kerneydelse er hjemmesider udarbejdet i Joomla! CMS. Vi har også stor tilslutning til vores Joomla-kurser.

Og hvad er så Joomla! CMS? Denne artikel er rettet mod dem, som ikke før har beskæftiget sig ret meget med hjemmesider, og derfor ikke har noget kendskab til, hvad hverken Joomla! eller et CMS er.

Læs mere…
 
Engelsk sprogbrug i danske tekster

For at kunne begå sig i dag er man nødt til i et vist omfang at kunne engelsk. Det kan de fleste danskere også. De fleste kan det endda så godt, at engelsk har stor indflydelse på, hvordan de bruger dansk. Specielt hvordan de skriver dansk.

Læs mere…
 
10 tips til Google AdWords
Google AdWords er en af internettets hurtigste og mest effektive markedsføringsmuligheder. Læs herunder vores 10 bedste tips til optimering af din Google AdWords-kampagne:
Læs mere…
 
SEO er ikke for alle

Søgemaskineoptimering (SEO) er et af tidens buzzwords, og der mangler ofte en kritisk tilgang til begrebet. Det vil vi forsøge at råde bod på ved på god gammeldags jysk facon (ja, ja i disse internettider)

Læs mere…